Gëzuar 100-vjetorin Turqi moderne!

Marrëdhëniet e Shqipërisë me Turqinë janë vëllazërore dhe të veçantat, të rëndësishme dhe strategjike.

“Qazim Bej Mulleti, i vërteti !”

Reportazh Nderimi për Rivarrimin në Shqipëri të ish-Prefektit të Tiranës, Qazim Bej Mulleti.