Noti, kryelartësia dhe krenaria e durrsakëve!

Të ruajmë traditat! T’i dalim zot historisë së zhvillimit dhe arritjeve të notit!

E mira Vera Vasia!

Një kafe e lyer me mallin dhe sentimentin e moshës

Letra e Skënderbeut për popullin shqiptar

Porosia ime e fundit për ju sot ka të baj me atdhedashuninë. Duajeni atdheun or shqyptar t’mir.

Për ngritjen e Agjencisë së Sigurisë Kombëtare!

ASK është projektuar të luajë një rol iniciues edhe për  formulimin e  strategjive sektoriale

Pallati “Rinia”, epiqendra e kulturës amatore durrsake

Të vendosësh durrsakët në epiqendër të frymëzimit tënd, është dy herë detyrim

Fjala është Sundimtarja e Botës!

Fjala është arkitektja e jetës, ura e komunikimit njerëzor, arma më e fuqishme në dispozicion të njerëzimit.

“Borgjezi Fisnik” mbërrin në Durrës!

13 aktorë, regjisorja, 5 muzikantë dhe 6 aksesorë të tjerë funksionalë, janë trupa e “Borgjezit Fisnik”

Padija si shëmti!

Njerëzit përgjithësisht e vënë në dyshim më së shumti nëse…

Tri foto – tri sfida – tre kapituj brenda një jete!

Sfidat vazhdojnë. Tri pamje, tri periudha, tri transformime, po personazh i njëjtë. Jeta në transformim, të ndryshon.

Kur mjeshtri vlerëson mjeshtrin, punët ngasin frymëzimin!

Më dhe krahë, më dhe forcë, më dhe kurajo, më dhe nxitje që të guxoj për më shumë. Dhe për këtë faleminderit Besnik Dizdari!