Marrëveshja e Binjakëzimit mes Komunës së Bujanocit të Luginës së Preshevës dhe Bashkisë së Gjirokastrës.

Marrëveshja u nënshkrua nga Kryetari i Komunës së Bujanoci-t, Nagip Arifi dhe Kryetari i Bashkisë së Gjirokastrës, lamur Golemi.

Rritje e turistëve në janar-mars në Gjirokastër

Qyteti i gurtë i Gjirokastrës edhe në muajt e parë të këtij viti ka shënuar rritje të numrit të turistëve vendas e të huaj.

Rama: Atmosferë me ngjyra pranverore nga Pazari i Gjirokastrës ku fëmijët mësojnë ta duan natyrën

Kryeministri Edi Rama ka publikuar në rrjetet sociale pamje nga Pazari i Gjirokastrës zbukuruar nga lulet shumëngjyrëshe gjatë fundjavës.

“Parada e Shqiptarëve” në Tiranë, kryebashkiaku i Gjirokastrës: T’i bashkohemi këtij manifestimi kombëtar!

Veliaj: Le të festojmë së bashku 111-vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë

Muzikë elektronike në kala/ “Çeço fest” zhvillohet edicioni i katërt në Gjirokastër

Në kalanë e Gjirokastrës është duke u mbajtur një prej eventeve më të njohura të muzikës elektronike në vend.

Rama: Në Gjirokastër mund të dëgjosh nga të gjithë gjuhët e botës

Kryeministri Edi Rama: Gjirokastra gëlon nga vizitorët e huaj, shëmbëlltyra më e mirë e turizmit

Kalaja e Gjirokastrës “pushtohet” nga turistët, mbi 31 mijë vetëm në korrik

Kalaja e gurtë e Gjirokastrës ka tërhequr një numër të lartë vizitorësh vendas e të huaj gjatë muajit korrik

Zonat turistike në Gjirokastër/ Përzgjidhen 20 rrethina, do të kenë aplikacion me informacione për turistët

Ekspertë të turizmit dhe teknologjisë në Shqipëri dhe Greqi kanë grumbulluar të dhëna tërheqëse

Golemi: Gjirokastra kryeqendra e folklorit dhe traditës

Në Gjirokastrën e bukur dhe turistike, artistë nga i gjithë vendi, diaspora e më gjerë  performuan përgjatë 8 netëve në këtë qytet