Balla: Thellim i bashkëpunimit për sigurinë kibernetike me Arabinë Saudite

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla ndodhet në një vizitë zyrtare në Mbretërinë e Arabisë Saudite

Ekspozita “Urat” forcon lidhjet e Shqipërisë me Arabinë Saudite

Në Tiranë është hapur ekspozita “Urat” e organizuar nga Minitria e Çështjeve Islame të Mbretërisë së Arabisë Saudite

Ministria e Jashtme: Tani për vizë turistike në Arabinë Saudite mund të aplikoni online

EVisa do të jetë një vizë njëvjeçare, me shumë hyrje, duke i lejuar turistët të kalojnë deri në 90 ditë në vend.

Shqipëria dhe Mbretëria e Arabisë Saudite, bashkëpunim në luftën kundër krimit kibernetik

Ministri i Brendshëm, Bledi Çuçi ndodhet për një vizitë zyrtare në Riad, me ftesë të princit Abdulaziz bin Saud bin Nayef bin Abdulaziz.

Me Ronaldon, ambicia gjeopolitike përmes sportit e vendeve të Gjirit nuk fshihet më

Suksesi i Arabisë Saudite për të joshur pesë herë fituesin e Topit të Artë është hapi në realizimin e ambicieve të saj sportive