OSBE: Mbështesim forcimin e shtetit të së drejtës në Shqipëri

Prezenca e OSBE në Tiranë do të vazhdojë mbështetjen për konsolidimin e mëtejshëm të marrëdhënieve mes Gjykatës Kushtetuese dhe asaj të Lartë, për të forcuar shtetin e së drejtës në Shqipëri.

Berton: OSBE, angazhim për lirinë e medias

Prezenca e OSBE-së organizoi sot, edicionin e nëntë të Forumit për Zhvillimin e Medias