Kontributi i Azerbajxhanit në fitoren mbi fashizmin

Nëntë maji – Dita e Fitores mbi Fashizmin – festohet në Azerbajxhan që nga viti 1945

Pashkët katolike, Ambasadori Huseynov: Paqja mbizotëroftë në çdo zemër e shtëpi tuajën

Ambasadori i Azerbajxhanit në Shqipëri, Anar Huseynov, uroi besimtarët katolikë me rastin e Pashkëve.

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë pret Ambasadorin e Republikës së Azerbajxhanit në Shqipëri

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë (KASH) priti në një takim mirësardhjeje Ambasadorin e ri rezident të Republikës së Azerbajxhanit në Shqipëri, Shkëlqesinë e Tij Zotin Anar Huseynov.

Multikulturalizmi, sa të përbashkëta mes Azerbajxhanit dhe Shqipërisë

Multikulturalizmi, toleranca fetare, etnike dhe kulturore janë ngjashmëri lidhëse midis Shqipërisë dhe Azerbajxhanit

Huseynov: Azerbajxhani dhe Shqipëria marrëveshje për projektin pilot për gazifikimin e Korçës

Pas marrëveshjes së nivelit të lartë arritur midis Azerbajxhanit dhe Shqipërisë në vitin 2022, kompanitë përkatëse ndodhen aktualisht në bisedime dypalëshe.

100 pemë të reja nder të 100-vjetorit të lindjes së themeluesit të Azerbajxhanit, Heydar Aliyev

Të pranishëm ishin ambasadori i Azerbajxhanit, Anar Huseynov dhe kryetari i bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj

Java e mrekullueshme Kulturore e Azerbajxhanit në Tiranë

REPORTAZH – Java e Azerbajxhanit ofroi për publikun ekspozita, koncerte, kulinari dhe filma.