Shqipëria marrëveshje me Gjermaninë për forcimin e sigurisë rrugore

Marrëveshja u nënshkrua nga zëvendësministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, Hantin Bonati si dhe sekretari parlamentar i Shtetit dhe koordinator federal për Logjistikën dhe Transportin e Mallrave në Gjermani, Oliver Luksic.

Shqipëri-Gjermani, marrëveshje mbi 53 milion euro për rinovimin e furnizimit me ujë të pishëm

Nëpërmjet bashkëpunimit të mirë midis Gjermanisë dhe Shqipërisë, 1 milion qytetarë të vendit tashmë janë lidhur me një sistem të përmirësuar të ujit të pishëm dhe ujërave të zeza

Transformimi digjital i sistemeve të drejtësisë, firmoset memorandumi i bashkëpunimit me Arabinë Saudite

Shqipëria dhe Arabia Saudite nënshkruan të hënën memorandumin e bashkëpunimit, i cili do të nxisë transformimin digjital me qëllim përmirësimin e efikasitetit dhe qasjes në drejtësi përmes teknologjisë së informacionit.

Nënshkruhet marrëveshja me BE për operacionet e “Frontex”, Balla: Kontribut për sigurinë në rajon

Ministri i Brendshëm Taulant Balla nënshkroi sot marrëveshjen mes Shqipërisë dhe Bashkimit Europian, për aktivitetet operacionale të FRONTEX

Marrëveshja me Malin e Zi për sigurimet shoqërore, Buxheli: Përfitojnë 560 shqiptarë

Kuvendi diskutoi projektligjin “Për ratifikimin e marrëveshjes, ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Malit të Zi, për sigurimet shoqërore”.

Miratohet marrëveshja me Sllovakinë për eliminimin e tatimit të dyfishtë

Në drejtimin e kryetares Mimi Kodheli, u mblodh ditën e sotme Komisioni për Politikën e Jashtme.

Kushi firmos Memorandumin e Mirëkuptimit me British Council: Sjell bashkëpunim më të ngushtë edhe në arsimin e lartë

Ministrja e Arsimit dhe Sportit, Evis Kushi nënshkroi sot Memorandumin e Mirëkuptimit me British Council për thellimin e bashkëpunimit në fushën e arsimit.

13 marrëveshjet që u nënshkruan mes Shqipërisë dhe Kosovës

Qeveria e Kosovës dhe ajo e Republikës së Shqipërisë kanë nënshkruar 13 marrëveshje, memorandume bashkëpunimi dhe deklaratë.

Miratohet marrëveshja me Malin e Zi “Për sigurimet shoqërore”

Qeveria shqiptare miratoi sot marrëveshjen me Malin e Zi “Për njohjen e sigurimeve shoqërore”.

Krifca: Bashkëpunim me Agjencinë Ndërkombëtare të Tregtisë për rritjen e mëtejshme të eksporteve bujqësore

Bashkëpunim i ri midis Sekretariatit Shtetëror të Zvicrës për Çështjet Ekonomike, Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural dhe Qendrës Ndërkombëtare të Tregtisë