Krifca: Konsolidojmë aftësitë e biznesit prodhues bujqësor shqiptar sipas standardit italian

Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Frida Krifca mori pjesë në punimet e Forumit të biznesit Shqipëri-Itali

Balluku: Marrëveshja me Italinë, kontribut për modernizimin e sistemit energjetik shqiptar

Marrëveshje Shqipëri-Itali, për investime për përmirësimin e rrjetit shpërndarës të energjisë elektrike në zonat Shkodër, Lezhë, Fushë-Krujë.