Përse u tradhtuan shqiptarët?

Dhe kjo është një nga arsyet pse Ismail Qemali dha dorëheqjen. Ai mori udhët e mërgimit politik.

Dashuria e Alehandrës!

Në Izrael ka nisur lufta. Nata mbretëronte aq e paqtë, por tashmë jeta e saj ka ndryshuar përgjithmonë!

Tirana e Re!

Tirana globaliste. Ajo liberale. E kush e mendonte?!

Fuqia e krizës!

Dhe sot ne jemi para një lufte.

Pema e mollës!

E keni ndjerë ndonjëherë parfumin e luleve të mollës?

Për një histori pa mite!

Në 33 vite pas rënies së komunizmit historia jonë është rivlerësuar e rishkruar më shumë se disa herë.

Xhubleta dhe marrëzia jonë atdhetare

Por ka dicka që mprehtas të kthen vështrimin për ta rimenduar dhe njëherë bollëkun e banorëve të këtyre anëve.

M. Frashëri dhe historitë e tij të dashurisë!

“Lolotte: Mimi i shtrenjtë, dashuria ime e vetme.Pa ty nuk provoj asnjëlloj kënaqësie, asnjë gëzim…”

Buka, Berluskoni dhe loti i tij!

Po çfarë ka pasur ndërmend Kavalieri, ndërsa nuk mbante dot lotët?

Rotshildët në Butrint!

Një linjë dinastie e lidhur me shtëpi madhështore dhe stile të praruara jetese.