Dalldisja e Vuçiç nga raketat e USA/Javelin në Kosovë!

Ekspert për SK, Rajonin dhe NATO-n. Zv/President i Këshillit të Atlantikut.

Flamuri i Kongresit të Lushnjës, më i rëndësishmi që ekziston sot në trojet shqiptare!

Shqipëria nuk e ka flamurin që ngriti Ismail Qemali në Vlorë, më 28 nëntor 1912!

Ina Rama, asnjëherë si ajo më parë!

Ina Rama ishte në provën më të vështirë të karrierës së saj.

Indrit Hamiti, arkitekti i godinave ikonike!

Presidenti më i ri i Forumit të Arkitektëve të Ballkanit është një shqiptar dhe ai quhet Indrit Hamiti

Kujtim Laro ishte i madh si artist… por, edhe më i madh si Njeri!

Kujtim Laro, “Artist i Merituar”, mbetet një nga kompozitorët më unik në gjithë krijimtarinë e tij të pasur muzikore.

Masakra e Reçakut

“BASTI” – Një histori e vërtetë

Tahir Baçova, edhe pse në të ’90-tat e tij, më çuditi duke më surprizuar me një pyetje…

E pashë me admirim dhe me vëmendje për pak çaste këtë Njeri të veçantë.

Omeri, gjinjtë dhe mustaqet e tij

Ndryshe nga idea e një piktori të zymtë, Omer Kaleshi ka pikturuar tablo me femra me gjinjtë e zbuluar.

Me Kadri Roshin në kujtim të 100-vjetorit të lindjes

Fotokujtim i shtrenjtë, kur festonim 50-vjetorin e krijimit të teatrit “A. Mosiu”

Asllan Kasa, luani i përkushtimit dhe i humanizmit

I ka fituar të gjithë titujt e mundshëm. “Mjeshtër i Madh”, Urdhërat “Naim Frashëri”, Urdhëri “Nënë Tereza”, “Qytetar Nderi i Shijakut”, “Mirënjohja e qytetit të Durrësit”,” Ambasadori i Paqes”, “Mirënjohja e Federatës Shqiptare të Futbollit”.