NATO, mesazhe gjeostrategjike nga Baza Ajrore e Kuçovës

Sot do të inagurohet përfundimi i projektit të NATO-s për ndërtimin e Bazës Mbështetëse Ajrore të Kuçovës.

Samiti për Ukrainën, gjetje e mençur dhe sfidë serioze e RSH

Tirana do të vendoset në “top-news” të medias, kancelarive globale, Institucioneve dhe ekspertëve kudo në botë.

Fate Velaj, artisti, shkrimtari dhe njeriu “universalis”

Fate shkruan si një qytetar i botës, me mendësi ndër-kontinentale, me koncepte emancipuese dhe frymëzuese.

Me 16 heronjtë e gjallë të Fekenit!

11 heronjtë e Fekenit! 11-të të mahnitshmit, me aktin e tyre të malit të Meçekut

Porosia e fundit!

SHBA të gjitha porositë e drejtëpërdrejta për Kosovën i ka dhënë nga Tirana: Bush, Clinton, Blinken

Paraja!

Njeriu i ka dashur gjithmonë paratë, jo vetëm për të kënaqur lakminë e tij por dhe për të bërë një jetë princërore.

“Për miqtë e mrekullueshëm që i kemi vetëm në zemër”

Bashkë me Omer Kaleshin dhe Moikom Zeqon një ditë ne morëm rrugën drejt Librarisë “Shakespeare and Company”

Dritëroi bën dritë edhe me mungesën e tij fizike…

Ky BURRË i ndritur i Kombit tonë, është NJERIU që ka ndikuar fuqishëm në ndjesitë dhe shijet e mija estetike

“Grimca Nostalgjie” i Nikolla Zakës, një himn për durrsakët!

Me botimin e vëllimit poetik “Grimca Nostalgjie”, Nikolla Zaka iu thotë durrsakëve, se mbetem përjetësisht i juaji

Si një Shën Mëri e Hirshme!

“Nata me hënë” është novela e dilemës së përjetshme të njerëzimit midis ngasjes jetësore dhe virtytit ungjillor