Hasani: Zhvillim i dialogut me Japoninë

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani mirëpriti sot kryetarin e Komisionit të Përhershëm për Punë të Jashtme, Takaaki Katsumata dhe grupin parlamentar të Japonisë.


Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani mirëpriti sot kryetarin e Komisionit të Përhershëm për Punë të Jashtme, Takaaki Katsumata dhe grupin parlamentar të Japonisë.

Diskutimet u fokusuan në bashkëpunimin dypalësh dhe shumëpalësh midis Shqipërisë dhe Japonisë në fusha me interes të përbashkët.

Gjithashtu u diskutua për nxitjen e shkëmbimeve parlamentare, konsolidimin e grupeve dypalëshe të miqësisë dhe zhvillimin e dialogut ndërmjet komisioneve parlamentare bazuar në prioritetet e përbashkëta.

Atentati ndaj Trump, Nikolla: Dhuna dhe demokracia janë të papajtueshme

Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla reagoi sot atentatin ndaj ish-presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump.

Global 360

Biden dënon dhunën politike, pas atentatit kundër Trump

Presidenti i SHBA Joe Biden ka dënuar dhunën politike pas një sulmi në mitingun e ish-presidentit Donald Trump.

Diplovista

Bregu: Zero roaming me BE-në deri më 2027

Perspektiva e Bashkimit Evropian për Ballkanin Perëndimor nuk është më një proces datash, BE-ja po ndryshon, ndoshta duhet të ndryshohet…

Gjeopolitika

Pika të zeza apo të ndritshme?

Viti 2024 duket që do të shënjohet nga luftrat dhe zgjedhjet, të cilat do të ndikojnë në fatin e një…

OPED

Lamtumirë mjeshtër!

Tani më shumë se kurrë ka zënë vendin e tij në panteonin e letrave botërore.

Profil

Një emër i njohur i elitës intelektuale dhe politike të çerekshekullit të fundit

75-vjetori I lindjes -- Rrugëtimi i Z. Koçi Tahiri nga galeritë e Bulqizës në sallën e legjislativit shqiptar (2017-2021)

Masmedia

Atentati ndaj Trump, Nikolla: Dhuna dhe demokracia janë të papajtueshme

Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla reagoi sot atentatin ndaj ish-presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump.