Shqipëria dorëzon presidencën e BEDZ, Hasani: Progres në forcimin e lidhjeve rajonale

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani drejtoi sot Këshillin e 48-të të Ministrave të Punëve të Jashtme të vendeve anëtare të Organizatës së Bashkëpunimit Ekonomik të Detit të Zi.


Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani drejtoi sot Këshillin e 48-të të Ministrave të Punëve të Jashtme të vendeve anëtare të Organizatës së Bashkëpunimit Ekonomik të Detit të Zi.

Me përfundimin e kryesimit të Shqipërisë, ministri Hasani theksoi progresin e bërë në nxitjen e bashkëpunimit BEDZ-BE, forcimin e lidhjeve rajonale dhe zhvillimin e bashkëpunimit ekonomik dhe energjetik për një rajon paqësor e të qëndrueshëm të Detit të Zi.

Ministri Hasani falenderoi të gjitha vendet anëtare për bashkëpunimin dhe mbështetjen gjatë këtyre gjashtë muajve dhe i dorëzoi Presidencën Armenisë, duke rikonfirmuar angazhimin e Shqipërisë në misionin e organizatës për një rajon më të begatë dhe më të ndërlidhur.

CNN: “Bond Tower” – rrokaqielli i frymëzuar nga baleti së shpejti në Tiranë

Bond Tower, do të jetë një ndërtesë banimi dhe hotel 50-katëshe, i projektuar nga kompania portugeze e arkitekturës OODA

Global 360

CNN zbulon prapaskenën e tërheqjes së Biden

Vendimi përfundimtar i Presidentit Joe Biden për t’u larguar nga gara u mor në 48 orët e fundit

Diplovista

Rakipi: Bisedimet Kosovë-Serbi të përqendrohen tek njohja, jo më në çështje teknike

Kryetari i Institutit për Studime Ndërkombëtare Albert Rakipi thotë se ka ardhur koha për një qasje tjetër në dialogun mes…

Gjeopolitika

Pika të zeza apo të ndritshme?

Viti 2024 duket që do të shënjohet nga luftrat dhe zgjedhjet, të cilat do të ndikojnë në fatin e një…

OPED

Lamtumirë mjeshtër!

Tani më shumë se kurrë ka zënë vendin e tij në panteonin e letrave botërore.

Profil

Një emër i njohur i elitës intelektuale dhe politike të çerekshekullit të fundit

75-vjetori I lindjes -- Rrugëtimi i Z. Koçi Tahiri nga galeritë e Bulqizës në sallën e legjislativit shqiptar (2017-2021)

Masmedia

CNN: “Bond Tower” – rrokaqielli i frymëzuar nga baleti së shpejti në Tiranë

Bond Tower, do të jetë një ndërtesë banimi dhe hotel 50-katëshe, i projektuar nga kompania portugeze e arkitekturës OODA