Ja sa mund të vlejë deri në 2030-ën SpaceX!

Kompania SpaceX e Elon Musk mund të kapë vlerën e rreth 500 miliardë dollarëve deri në vitin 2030,


Kompania SpaceX e Elon Musk mund të kapë vlerën e rreth 500 miliardë dollarëve deri në vitin 2030, tha investitori miliarder Ron Baron në një intervistë për CNBC të premten.

Baron, i cili sipas CNBC zotëron më shumë se 1 miliard dollarë aksione në këtë kompani, tha se kompania do të ketë vlerë nga 250 miliardë deri në 300 miliardë dollarë gjatë tre viteve të ardhshme.

Vlera aktuale e SpaceX prej rreth 150 miliardë dollarësh e bën atë një nga kompanitë private më të vlefshme në botë.

Më herët gjatë muajit, Musk tha se Starlink, njësia e SpaceX, tani po gjeneron të ardhura të mjaftueshme për të mbuluar të gjitha kostot që lidhen me funksionimin dhe mirëmbajtjen e shërbimit të internetit satelitor.

Lexo më shumë nga

Kur ndez një dritë!

E ftuar në një familje hebrenjsh për të festuar një ditëlindje, një dritë të ndezur për Hanukkah.

Global 360

Greqia dhe Turqia nënshkruajnë deklaratën për marrëdhënie të mira fqinjësore

Kjo lëvizje vjen menjëherë pas vizitës shumë të ndjekur të presidentit turk Rexhep Tayip Erdogan në Athinë.

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Gjashtë shtetet e lëkundura, që do të vendosin për të ardhmen e gjeopolitikës

Cliff Kupchan është kryetar i institutit kërkimor “Eurasia Group”.

OPED

Kur ndez një dritë!

E ftuar në një familje hebrenjsh për të festuar një ditëlindje, një dritë të ndezur për Hanukkah.

Profil

Rauf Fico, diplomati brilant me vizion perëndimor

Rauf Fico përcaktoi juridiksionin e konsullatave shqiptare dhe Konsullatave të Nderit të Shqipërisë jashtë vendit.

Masmedia

Kur ndez një dritë!

E ftuar në një familje hebrenjsh për të festuar një ditëlindje, një dritë të ndezur për Hanukkah.