Diplomacia ekonomike, Ambasadori Vos viziton fermën e prodhimit të algave në Sukth

Ambasadori i Holandës në Shqipëri, Dr. Reinout Vos, vizitoi sipërmarrjen holandeze


Ambasadori i Holandës në Shqipëri, Dr. Reinout Vos, vizitoi fermën e prodhimit të algave në Sukth, një investimi i Fran Palokajt, një sipërmarrje holandeze.

POSTIMI I AMBASADËS HOLANDEZE

Së fundmi, si pjesë e përpjekjeve tona të Diplomacisë Ekonomike për të mbështetur bizneset holandezo-shqiptare në Shqipëri, patëm kënaqësinë të vizitonim Fran Palokajn, një sipërmarrës vizionar.

Frani ka krijuar një basen për prodhimin e algave në Sukth.

Algat premtojnë shumë në përshpejtimin e tranzicionit të proteinave drejt një ekuilibri më të qëndrueshëm dhe të barabartë midis proteinave shtazore dhe atyre alternative.

🔸Recently, as part of our Economic Diplomacy efforts in supporting 🇳🇱🤝🇦🇱 Dutch businesses in Albania, we had the…

Posted by Embassy of the Netherlands in Albania on Monday, September 11, 2023

“iNews”: Shqipëria mes nëntë destinacioneve të përballueshme për pushime në janar

Kompania e udhëtimeve online “Opodo” : Prenotimet për në Tiranë u rritën me 78 për qind vitin e kaluar

Global 360

Trump pa imunitet, gjyqtarja: Do të ndiqet penalisht!

Donald Trump është i pari ish-president që përballet me akuza penale.

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Gjashtë shtetet e lëkundura, që do të vendosin për të ardhmen e gjeopolitikës

Cliff Kupchan është kryetar i institutit kërkimor “Eurasia Group”.

OPED

102-vjeçari që drejton shoqatën “Avni Rustemi” në Amerikë

102 herë që Vasil Malita ynë pret e përcjell shokë e miq, bashkatdhetarë të udhëve të atdheut e në emigracion.

Profil

Rauf Fico, diplomati brilant me vizion perëndimor

Rauf Fico përcaktoi juridiksionin e konsullatave shqiptare dhe Konsullatave të Nderit të Shqipërisë jashtë vendit.

Masmedia

“iNews”: Shqipëria mes nëntë destinacioneve të përballueshme për pushime në janar

Kompania e udhëtimeve online “Opodo” : Prenotimet për në Tiranë u rritën me 78 për qind vitin e kaluar