KQZ, marrëveshje për teknologjinë zgjedhore me kontenë e Los Angeles

Kz është një tjetër projekt madhor i KQZ-së, që do t’i mundësojë institucionit të përfitojë ekspertizën më moderne dhe më të specializuar.


Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi shkëmbeu marrëveshjet e bashkëpunimit në fushën e teknologjisë zgjedhore me kryetarin e Zyrës së Administrimit Zgjedhor dhe kryeregjistruesin e Kontesë së Los Angeles, Dean Logan.

Celibashi u shpreh në rrjetet sociale se ky është një tjetër projekt madhor i KQZ-së, që do t’i mundësojë institucionit të përfitojë ekspertizën më moderne dhe më të specializuar.

Me 8 milionë zgjedhës, konteja e Los Angeles është rajoni zgjedhor më i madh i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, ku aplikohet 100 % votimi elektronik.

Celibashi falënderoi Dean Logan për gjithë kontributin për Komisionin Qendror të Zgjedhjeve. /ATSH

Shën Naumi i Premtuar!

Cfarë e detyroi Zogun të lëshojë këtë territor të bukur me një artefakt të tillë historik në duart e sllavëve…

Global 360

Papa Françesku: Të mos përdoren lëndët djegëse të papërpunuara!

Kreu i Selisë së Shenjtë i bërë këto deklarata para një Samiti për Klimën që po mbahet në Dubai

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Gjashtë shtetet e lëkundura, që do të vendosin për të ardhmen e gjeopolitikës

Cliff Kupchan është kryetar i institutit kërkimor “Eurasia Group”.

OPED

Shën Naumi i Premtuar!

Cfarë e detyroi Zogun të lëshojë këtë territor të bukur me një artefakt të tillë historik në duart e sllavëve…

Profil

Rauf Fico, diplomati brilant me vizion perëndimor

Rauf Fico përcaktoi juridiksionin e konsullatave shqiptare dhe Konsullatave të Nderit të Shqipërisë jashtë vendit.

Masmedia

Shën Naumi i Premtuar!

Cfarë e detyroi Zogun të lëshojë këtë territor të bukur me një artefakt të tillë historik në duart e sllavëve…