Celibashi: Pilotim me sukses i votimit dhe numërimit elektronik në 3 bashki gjatë 2023-shit

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi paraqiti në Kuvend raportin për veprimtarinë vjetore 2023 të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve.

Celibashi pret ambasadorin e OSBE: 10 muaj kohë për procesin e votimit të shqiptarëve jashtë vendit

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi priti sot në takim ambasadorin e ri të Prezencës së OSBE në Tiranë, Michel Tarran

Reforma Zgjedhore, Celibashi: Adresoni vendimet e Kushtetueses për votimin e emigrantëve dhe herësin

Kusht duhet të jetë që komisionerët apo sekretarët duhet të jenë të trajnuar dhe certifikuar nga KQZ.

Celibashi: Ndryshimet në Kodin Zgjedhor të bëhen sa më shpejt!

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirian Celibashi, zhvilloi sot një konferencë lidhur me zgjedhjet e 14 majit 2023

Celibashi: Të ndryshojë organizimi i komisioneve zgjedhore, jo administrim politik

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi theksoi domodoshmërinë për ndryshimin e mënyrës së organizimit dhe të funksionimit të komisioneve zgjedhore të niveleve të dyta dhe të treta.

KQZ, marrëveshje për teknologjinë zgjedhore me kontenë e Los Angeles

Kz është një tjetër projekt madhor i KQZ-së, që do t’i mundësojë institucionit të përfitojë ekspertizën më moderne dhe më të specializuar.

Votimi elektronik, Celibashi: Fshehtësi e plotë e votës, rezultati për 30 minuta

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi, garantoi qytetarët në Elbasan, Kamzë dhe Vorë për fshehtësinë e votës

Celibashi: Shoqëria civile rol të rëndësishëm në raportimin e shkeljeve të rregullave zgjedhore

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi, merr pjesë në tryezën e diskutimit të organizuar nga Qëndresa Qytetare

Zgjedhjet vendore, miratohen listat shumemërore për anëtarët e këshillave bashkiake për 13 subjekte zgjedhore

Komisioneri vendosi mosregjistrimin e listës shumemërore të kandidatëve për anëtarë të këshillit bashkiak, Bashkia Tiranë, të subjektit zgjedhor “Fronti i Majtë”

KQZ kërkon ndalimin e përdorimit të fondeve publike në fushatë

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirian Celibashi, nxori një udhëzim për institucionet ku specifikon aktivitetet e ndaluara bazuar në Kodin Zgjedhor.