Risia e bukur e Bashkisë Përmet: Një ditë edhe unë si polic trafiku!

Qendra Kulturore e Fëmijve në Përmet, në bashkëpunim me Policinë e qytetit, organizuan një ditë kushtuar qarkullimit rrugor


Qendra Kulturore e Fëmijve në Përmet, në bashkëpunim me Policinë e qytetit, organizuan një ditë kushtuar qarkullimit rrugor duke nisur nga ℹ️ndërgjegjësimi për respektimin e rregullave të qarkullimit rrugor dhe rëndësinë e krijimit të marrëdhënieve të bashkëpunimit polici-komunitet

“Koncepti dhe rregulli nis që fëmijë. Siguria rrugore nis nga ne”, shkruan kryetarja e Bashkisë së Përmetit, Alma Hoxha, e cila do të rikandidojë edhe në zgjedhjet vendore të 14 majit, e rikonfirmuar nga Kryeministri Edi Rama, njëherësh edhe kryetari i Partisë Socialiste.

Postimi i Kryebashkiakes Alma Hoxha

NJË DITË DHE UNË SI POLIC TRAFIKU!

🚙🚷Në përditshmërinë e tyre, fëmijët dhe prindërit përballen me situatat e qarkullimit rrugor.

📌Për këtë arsye, QKF Përmet në bashkëpunim me Policinë e qytetit, organizuan një ditë kushtuar qarkullimit rrugor duke nisur nga ℹ️ndërgjegjësimi për respektimin e rregullave të qarkullimit rrugor dhe rëndësinë e krijimit të marrëdhënieve të bashkëpunimit polici-komunitet.🤝

👮‍♀️🚔Kështu fëmijët u pozicionuan në rolin e policit rrugor duke parë nga afër situatat e respektimit apo jo të rregullave nga qytetarët, pedaluesit apo shoferët.⛔️🚸

🗝️Koncepti dhe rregulli nis që fëmijë.

Siguria rrugore nis nga ne.
#PolicëteVegjël
#QarkullimiRrugor
#QKFPërmet

NJË DITË DHE UNË SI POLIC TRAFIKU!

🚙🚷Në përditshmërinë e tyre, fëmijët dhe prindërit përballen me situatat e…

Posted by Alma Hoxha on Thursday, February 9, 2023

Kompanitë shqiptare në fokus të konferencës “Business 2030

Ambasada e Suedisë në Shqipëri dhe Kombet e Bashkuara organizojnë Konferencën “Business 2030”

Global 360

Epoka e post-së vërtetës, “faktet alternative” dhe Kina në lupën e medias

  Nga Dr. Marsela Musabelliu Psikologët përdorin termin “gaslight” (shqipëruar ndriçim/ndezje me gaz) për t’iu.

Diplovista

Djali kujton historinë e nënës që u shpëtua në Shqipëri gjatë Holokaustit

Zëri i Amerikës interviston djalin Juta Gerechter, Benjy Neumman dhe familjarët e Njazi dhe Lisa Lotte Pilkut

Gjeopolitika

Dialogu dhe kooperimi Francë & Europë me Kinën si alternativë për paqe!

Presidenti i Republikës Franceze, Emmanuel Macron, realizoi në Kinë një vizitë treditore

OPED

Mid’hat Frashëri, diplomat, albanalog dhe antropolog i spikatur

Fjala në përurimin e vëllimit të tetë të veprës së zgjedhur të Mid'hat Frashërit.

Profil

Jepini pasaportën kuqezi “shqiptares” Yuri Kim!

Një portet i “paautorizuar” i Ambasadores Amerikane në Shqipëri, Yuri Kim.

Masmedia

”The Sun”: Shqipëria vendi i ri i pushimeve verore në Evropë

Mesatarisht, kostoja e jetesës në Tiranë është rreth 61 për qind më e ulët se në Londër.