King-Smith: Shqipëria do të presë në 2025-n, Komunitetin Politik Evropian

Ambasadori i Britanisë së Madhe në Tiranë, Alastair King-Smith pati një takim me kryeministrin Edi Rama me rastin e mbarimit të mandatit të tij si ambasador në vendin tonë

Policia ndan ujë për qytetarët dhe turistët në Durrës, Rama: Mirënjohje për kujdesin e treguar

Punonjësit e Policisë së Shtetit, përveç detyrave të tyre për të ruajtur rendin publik, iu kanë ardhur në ndihmë edhe turistëve të shumtë që po vizitojnë vendin tonë në këto ditë të nxehta vere.

Turistët e huaj: Durrësi, zgjedhja më e mirë për pushimet këtë verë

Kryeministri Edi Rama ndau sot përshtypjet e pushuesve të shumtë vendas dhe të huaj që kanë zgjedhur Durrësin si destinacionin e tyre për të kaluar pushimet verore.

Rama: Shqipëria 86% rritje të numrit të turistëve sipas klasifikimit të Komisionit Evropian të Udhëtimeve

Kryeministri Edi Rama ndau sot klasifikimin e Komisionit Evropian të Udhëtimeve, ku Shqipëria renditet e para me 86% rritje të hyrjeve të turistëve.

Rama: Super energjia e Kanioneve të Osumit

Kanionet e Osumit në Berat janë shndërruar në një destinacion turistik gjithmonë e më të pëlqyer për aventurierët e sporteve të adrenalinës.

Rama: Rruga e re turistike Shëngjin-Velipojë, një tjetër aks panoramik mbresëlënës

Strategjia e Turizmit 2030 e qeverisë shqiptare ka ndër të tjera në fokus ndërlidhjen më të shpejtë të qyteteve me zonat turistike nga veri në jug

Policia ndan ujë për turistët në Berat, Rama: Mirënjohje për kujdesin e treguar

Kryeministri Edi Rama shprehu sot mirënjohje për punonjësit e Policisë për kujdesin e treguar duke u ofruar ujë të freskët qytetarëve dhe turistëve në Berat.

Rama: Qilimi i gurtë i mirëseardhjes në Gjirokastër, drejt përfundimit

Kryeministri Edi Rama ndau foto nga përfundimi i punimeve të qilimit të gurtë modern e tradicional mbi parkimin e ri nëntokësor në Gjirokastër.

Rama: Krijojmë Fondin Kombëtar të Aftësimit

Kryeministri Edi Rama njoftoi sot krijimin e Fondit Kombëtar të Aftësimit i cili do të mbështesë gjithë skemën e arsimit profesional dual.

Rama: Emigrantët po kthehen për të investuar në agroturizëm

Kryeministri Edi Rama sjell në vëmendje perspektivën që ka krijuar zhvillimi i turizmit edhe për rikthimin e emigrantëve në vendlindje për të investuar në agroturizëm.