Raporti i OSBE/ODIHR-it për zgjedhjet vendore, reagojnë SHBA dhe BE

Delegacioni i BE-së: Nxisim të gjithë aktorët që të punojnë në mënyrë gjithëpërfshirëse për të zbatuar rekomandimet e reja të raportit

Promovimi i rolit udhëheqës dhe i pjesëmarrjes së grave në zgjedhjet vendore është me shumë rëndësi për Shqipërinë

Shqipëria ka bërë përparim të dukshëm sa i përket promovimit të pjesëmarrjes së grave në politikë.

Zgjedhjet vendore të 14 majit, Presidenti Begaj takim me kreun e KQZ-së

Presidenti i Republikës priti në takim kryetarin e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi