Pesëmbëdhjetë vjet nga themelimi i shoqatës maqedonase “Ilinden” -Tiranë

Shoqata maqedonase “Ilinden”- Tiranë është themeluar më 6 shkurt 2009

Shoqata “Ilinden” i dhuron Kuvendit albumin fotografik me veshjet kombëtare të pakicës kombëtare maqedonase në Shqipëri

Gjithashtu, i dorëzoi Bibliotekës së Kuvendit broshurën e grupit të punës së minoriteteve sllave pranë FUEN dhe gazetën ” Ilinden”

Shoqata maqedonase “Ilinden” uron besimtarët myslimanë të kenë agjërim të bekuar të Ramazanit

Urojmë që besimtarët muajin e shenjtë të Ramazanit ta kalojnë me shëndet dhe përmbushje shpirtërore dhe t’u japë forcë