Spiropali pret ambasadorin e OSBE, dislutime për reformën zgjedhore

Ministrja e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali priti sot kryetarin e Prezencës së OSBE-së në Shqipëri, ambasadorin Michel Tarran.

Prezenca e OSBE-së dhe Universiteti i Tiranës mbështesin kërkimin shkencor për krimin, të drejtën penale e reformën në drejtësi

Fakulteti i Drejtësisë i Universitetit të Tiranës, në bashkëpunim me Prezencën e OSBE-së dhe Universitetin e Pavias organizuan konferencën shkencore ndërkombëtare “Krimi, shoqëria, e drejta penale dhe reforma në drejtësi”

Zgjedhja e Mirela Bogdanit, OSBE: Presim të vijojmë bashkëpunimin me KLP-në

Prezenca e OSBE-së në Shqipëri uron Mirela Bogdanin për zgjedhjen në postin e kryetares së Këshillit të Lartë të Prokurorisë.

Begaj pret kryetarin e ri të Prezencës së OSBE-së

Presidenti i Republikës, Bajram Begaj, priti sot në një takim kryetarin e ri të Prezencës së OSBE-së në Shqipëri, ambasadorin Michel Tarran.

Celibashi pret ambasadorin e OSBE: 10 muaj kohë për procesin e votimit të shqiptarëve jashtë vendit

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi priti sot në takim ambasadorin e ri të Prezencës së OSBE në Tiranë, Michel Tarran

OSBE, trajnim për ngritjen e kapaciteteve të Policisë së Shteti

Departamenti për Kërcënimet Ndërkombëtare i Sekretariatit të OSBE-së dhe Prezenca e OSBE-së në Shqipëri i dhanë Policisë së Shtetit licenca shtesë të softuerit për analizën e krimit

OSBE takim me drejtuesen e Shërbimit të Monitorimit të Institucioneve të Pavarura

Prezenca e OSBE në Shqipëri priti në takim drejtuesen e Shërbimit të Monitorimit të Institucioneve të Pavarura Kuvendi i Shqipërisë, Alkida Llakaj dhe stafin e këtij shërbimi.

Celibashi me kryetaren e misionit të OSBE-së: Plotësim i rekomandimeve për zgjedhjet

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve në Shqipëri, Ilirjan Celibashi priti sot në një takim kryetaren në detyrë e Prezencës së OSBE-së, ambasadoren Clarisse Pasztory.

Raporti i OSBE/ODIHR-it për zgjedhjet vendore, reagojnë SHBA dhe BE

Delegacioni i BE-së: Nxisim të gjithë aktorët që të punojnë në mënyrë gjithëpërfshirëse për të zbatuar rekomandimet e reja të raportit

Prezenca e OSBE në Shqipëri, seminar për krimet mjedisore

Prezenca e OSBE në Shqipëri organizoi një seminar prezantues të gjetjeve të Vlerësimit Bazë për Inspektimin, Hetimin dhe Ndëshkimin e Kundërvajtjeve dhe Krimeve Mjedisore në Shqipëri.