Llazo Vangjeli, artisti monumental i Përmetit

Me rastin e 98-vjetorit të lindjes së Llazo Vangjelit, koreografit të famshëm dhe orkestrantit të talentuar përmetar.

Albanologu Robert d’Angely dhe enigmat e tij, në 130-vjetorin e lindjes së tij

Ai ka lindur më 22 dhjetor 1893, në Paris. Një rrugë në Përmet mban emrin e tij.

Llazo Vangjeli, një lapidar i artit përmetar!

Koreograf, mandolinist dhe violinist, Xha Llazoja është nderuar me urdhrin ”Naim Frashëri” dhe me “Medaljen e Punës”

Me “Sazet e Përmetit” në Festivalin “Ballkan Trafik, Bruksel 2023”

Festivali ndërkombëtar Ballkan Trafik që promovon diversitetin kulturor të vendeve të Ballkanit