Veliaj pret ambasadorin e Egjiptit: Tirana dhe Aleksandria, dy kryeqytetet mesdhetare të Kulturës për 2025

Kryetari i bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, priti në një takim ambasadorin e Egjiptit në Tiranë, Mohamed Mustafa Heider