Mirënjohje “Mirënjohjes së qytetit”

Emiriana Sako vlerëson Thanas Mustaqin dhe Tristan Sherifin. Gazetarë që shkruajtën përjetësinë e tyre

Zoica Kokoshari, një jetë mes poezisë, pikturës dhe bamirësisë!

Atje në Luksemburgun e vogël, Zoica ushtron artin dhe boton poezi. Gjithashtu është edhe filantropiste.

Me Kadri Roshin në kujtim të 100-vjetorit të lindjes

Fotokujtim i shtrenjtë, kur festonim 50-vjetorin e krijimit të teatrit “A. Mosiu”

Lamtumirë Thanas Mustaqi, zemra e miqësisë tonë dhe e gazetarisë durrsake!

Humbja që ka pësuar gazetaria durrsake, është e jashtëzakonshme me mungesën e Thanas Mustaqit.

Shuhet Thanas Mustaqi, një yll i publicistikës shqiptare!

Thanas Mustaqi zë vend të merituar në gazetarinë durrsake.

Lamtumirë Mirush Kabashi! Lamtumirë shok dhe mik i madh!

Mirush Kabashi, ti ishe i Durrësit dhe mbetet përjetësisht i Durrësit dhe i durrsakëve!

Lamtumirë Petrit Spahiu, shkencëtari ynë!

Me 23 nëntor 2023, në Rego Park të Nju Jorkut dha frymën e fundit, shkencëtari i njohur durrsak

Dhimitër Pecani, “Francezi” ynë me kostumin e përjetshëm të shqiptarit

Pas 35 vitesh takohemi me Dhimitër Pecanin, regjisorin e famshëm, mik i mrekulleshëm i kulturës dhe i artit

“Faksimile” , kur arti shkrihet me lirikën poetike

“Faksimile” është një koncept që ka zënë fill nga bisedat e mia me Poetin Faslli Haliti

Stavro Nikolla Risto, durrsaku zemërflori!

“Mund të rrija tërë natën, i çmuari im, apo i çmuari jonë Stavro Nikolla Risto, për të shkruar për ty!”