Granti për startup-et, Ibrahimaj: Në fokus, fuqizimi i vajzave dhe grave në sipërmarrje

Skema “Grant 2024” vendos në fokus edhe fuqizimin e vajzave dhe grave në sipërmarrje.

Ibrahimaj: 300 milionë lekë për start up-et në 2024

Nga sot hapen aplikimet për mbështetjen financiare të sipërmarrjeve të reja inovatore ose ato ekzistuese, që duan të përfitojnë nga financimet me anë të granteve të qeverisë shqiptare.

Model të ri për Dhomat e Biznesit, Ibrahimaj vizitë pune në Padova

Ministrja e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit, Delina Ibrahimaj, zhvilloi një vizitë pune në Dhomën e Tregtisë së Padovës

Ibrahimaj: Këshilli Ekonomik Kombëtar, platformë ndërveprimi për reformat dhe integrimin europian

Ministrja e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit: Domethënës, forcimi i dialogut mes qeverisë dhe sipërmarrjes

Ibrahimaj: Lehtësim i shërbimeve për biznesin në 64 institucione

Ministrja e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit, Delina Ibrahimaj