Ibrahimaj: Mbështetje financiare për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme

Ministrja e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit, Delina Ibrahimaj priti në një takim në Shtëpinë e Biznesit CEO-n, Gruppo Cassa Depositi e Prestiti (CDP) kryesuar nga Dario Scannapieco dhe delegacionin e tij.

Ibrahimaj: Inspektimi i biznesit, sistem i bazuar në vetëdeklarim dhe jo në penalizime

Ministrja e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit, Delina Ibrahimaj mori pjesë në takimin mbi “Thellimin e gjithanshëm të shtetbërjes si rruga e sigurtë edhe kundër korrupsionit”, me pjesëmarrjen e Kryeministri Edi Rama

“DURANA Tech Park”, Ibrahimaj: Hapësirë për inovacion dhe zhvillim teknologjik

Zhvillimi i parqeve dhe zonave për zhvillim teknologjik dhe ekonomik është një ndër prioritetet kryesore të Ministrisë së Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit.

Ibrahimaj: Shërbime financiare digjitale nga bizneset

Ministrja e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit, Delina Ibrahimaj mori pjesë në takimin mbi Bankingun e Hapur (Open banking), organizuar në Tiranë nga institucionet bankare.

Ibrahimaj në Përmet, prezanton projektin pilot të pagesave të shpejta

Në tre qytete të vendit, Tiranë, Dibër dhe Përmet po zbatohet një projekt pilot për edukimin e qytetarëve për pagesa elektronike përmes telefonit.

Ibrahimaj takon ministrin austriak të Ekonomisë: Nisma konkrete për të mbështetur bizneset

Ministrja e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit, Delina Ibrahimaj priti sot në një takim në Shtëpinë e Biznesit, ministrin Federal të Austrisë për Punën dhe Ekonominë, Martin Kocher.

Ibrahimaj: 45 sipërmarrës shqiptarë në Panairin e Tekstileve të Stambollit

Ministrja e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit, Delina Ibrahimaj vizitoi Panairin e Tekstileve të Stambollit

Granti për startup-et, Ibrahimaj: Në fokus, fuqizimi i vajzave dhe grave në sipërmarrje

Skema “Grant 2024” vendos në fokus edhe fuqizimin e vajzave dhe grave në sipërmarrje.

Ibrahimaj: 300 milionë lekë për start up-et në 2024

Nga sot hapen aplikimet për mbështetjen financiare të sipërmarrjeve të reja inovatore ose ato ekzistuese, që duan të përfitojnë nga financimet me anë të granteve të qeverisë shqiptare.

Model të ri për Dhomat e Biznesit, Ibrahimaj vizitë pune në Padova

Ministrja e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit, Delina Ibrahimaj, zhvilloi një vizitë pune në Dhomën e Tregtisë së Padovës