Kumbaro: 3.2 miliardë euro hyrje në ekonomi nga turizmi 9 muajt e parë të vitit 2023

Në të gjithë vitin 2022, pati 2.8 miliardë euro të ardhura nga turizmi.

Kumbaro: Turizmi kryefjala e vitit, 8.3 milionë vizitorë të huaj në janar-shtator

Ministrja Kumbaro përmendi si suksese të sezonit turistik veror 2023, Kalendarin e Unifikuar të Eventeve TEA, si dhe numrin e lartë të vizitorëve në Zonat e Mbrojtura

Kumbaro: “Syri i kaltër”, mbi 78 mijë vizitorë vetëm në gusht

Parku natyror “Syri i kaltër” vazhdon të jetë një nga destinacionet më të preferuara edhe për këtë vit

Kumbaro: 14 evente plot adrenalinë, art dhe festa tradicionale për fundjavën

Tourism Events of Albania është aplikacioni i parë i krijuar në Shqipëri, si një kalendar për të gjitha eventet

Kumbaro: Vizitorët njihen me aplikacionin TEA në aeroportin “Nënë Tereza”

TEA, aplikacioni i eventeve turistike të Shqipërisë, e ka bërë më të lehtë organizimin e pushimeve apo udhëtimeve të shkurtra të fundjavës.

Kumbaro: Fluks i lartë turistësh, 1.7 milionë hyrje vetëm për muajin korrik

Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit ka bërë publike të dhënat e flukseve hyrëse turistike për periudhën janar-korrik 2023, që janë mbi 5,1 milionë vizitorë

Kumbaro: Tregu gjerman, ndër më të rëndësishmit për turizmin shqiptar!

Ministrja e Turizmit: Mbi 188 mijë vizitorë gjermanë zgjodhën Shqipërinë për pushime në 2022

Kumbaro: TEA, aplikacioni i Shqipërisë turistike!

Ky kalendar turistik digjital është realizuar nga Ministria e Turizmit dhe Mjedisit

“Bum turistik”, Kumbaro: 42% më shumë vizitorë të huaj në janar-maj të 2023

Në periudhën janar-maj 2023, Shqipëria u vizitua nga afron 2.4 milionë vizitorë të huaj

UNUM Festival, Kumbaro: Kartëvizitë prestigjioze e Shqipërisë turistike

Shëngjini do të presë nga 1-6 qershori festivalin ndërkombëtar të muzikës elektronike, UNUM.