“Luino Notizie”: Shqipëria, një xhevahir turistik në zhvillim

E përditshmja italiane: Për aventurierët, Alpet Shqiptare ofrojnë shtigje malore që të lënë pa frymë

“The Sun”: Shqipëria mes destinacioneve të njohura për plazhet mahnitëse

Gazeta angleze: Riviera Shqiptare është krahasuar me bregdetin e Qipros, por më e përballueshme.

“Yahoo!News”: Eksploroni perlën e fshehur në rajonin e Ballkanit, Shqipërinë

Adhuruesit e kulturës dhe historisë do të kenë mundësinë të vizitojnë shtëpinë e Kalasë së Beratit

Gazeta hungareze, “Coloré”: Shqipëria atraksion edhe në vjeshtë

Plazhet e Shqipërisë presin vizitorë që janë ngopur me destinacionet kryesore evropiane

Media polake, “Tychy.pl”: Shqipëria një nga perlat e pazbuluara të Ballkanit

Shqipëria ka fituar popullaritet si një nga perlat e pazbuluara të Ballkanit, shkruan në një artikull e përditshmja polake “Tychy.pl”.

Media portugeze, “GAZ”: Shqipëria: etnia dhe gjuha që shkojnë përtej territorit

Qyteti antik i Butrintit, një park kombëtar që përfaqëson një fragment të rëndësishëm të historisë mesdhetare

“L’Agenzia di Viaggi Magazine”: Shqipëria thyen rekordin për turistët e huaj

Shqipëria po regjistron nivele gjithnjë e më të larta në sektorin e turizmit, të cilat kanë nxitur të ardhurat ekonomike të vendit,

“Daily Mail”: Shqipëria, vendi i katërt më i lirë në Europë për pushime

Media britanike: Shqipëria po bëhet me shpejtësi një destinacion popullor turistik

“The Times”: Shqipëria ndër vendet më interesante të Evropës për t’u vizituar

Revista prestigjioze angleze “The Times” e ka renditur Shqipërinë mes “25 vendeve më interesante të Evropës për të qëndruar”.

“Radio Eska”: Shqipëria, xhevahiri turistik mesdhetar, për pushime edhe në shtator

Shqipëria me diell dhe bukuri natyrore është një destinacion interesant që duhet të keni me patjetër në listën tuaj të udhëtimeve!