“Kundër rrymës, një histori për Sabiha Kasimatin – miken e peshqve” botohet në Lituani

Ky libër magjepsës, si projekt i Fondacionit Konrad Adenauer, pas publikimit në shqip është botuar edhe në lituanisht

“Në kërkim të origjinës së valleve e kangëve Shkodrane”

Libri me autor prof. Robert Prendushi, është kontributi më i ri etnomuzikologjik në hapësirën mbarëshqiptare.

‘Orët e Shtëpisë’ , ditari i ndjenjave i Alban Balës

Doli nga shtypi vepra poetike me titull ‘Orët e Shtëpisë’ me autor Alban Bala. Botim i Fondacionit “ALSAR”

“Arvanitishtja në Atikë”, këngët popullore shqiptare të arvanitësve

Akad. Titos Jochallas me të drejtë është quajtur albanologu i arvanitëve. 

Gianni Palagonia: Grupet kriminale shqiptare ndër më të rrezikshmit në Europë

Ish-polici italian promovoi në Shkodër librin e tij të dytë “Në duart e askujt”.

“Siguria dhe ndjenja e pasigurisë”

“Siguria dhe ndjenja e pasigurisë” trajton vetëm disa aspekte të rëndësishme të sigurisë së individit.

“Mbresa të një projektuesi”

Përvoja ime profesionale si inxhinier mund të ketë interes për hartimin e një historiku të ndërtimit në Përmet.

“Flamurtari” – 100 vitet e para”, 100 vjet histori e lavdishme!

“Flamurtari” i Vlorës ka qenë dhe mbetet një nga emrat e klubeve më të mëdhenj në Shqipëri

“FRASHËRI – i shquar, i panjohur”

Nën udhëheqjen e tre profesorëve të nderuar Aurel Plasari, Ferit Duka dhe Matteo Mandalà, sfida ishte e shumëfishtë.