Bundestagu gjerman, mbështetje Shqipërisë drejt integrimit europian

Kryetarja e Komisionit për Politikën e Jashtme, Mimi Kodheli së bashku me anëtarët e këtij komisioni, Tritan Shehu, Etjen Xhafaj, Petro Koçi dhe Bardhyl Kollçaku, pritën në takim Thomas Hacker dhe Stephan Brandner, anëtarë të Grupit Parlamentar të Bundestagut për Evropën Juglindore

Angazhimi i qeverisë gjermane, integrimi sa më i shpejtë i rajoni

Kryetarja e Komisionit për Politikën e Jashtme, Mimi Kodheli mori pjesë në takimin për të diskutuar mbi Procesin e Berlinit me homologët nga vendet e Ballkanit Perëndimor

Kodheli: Kosova, prioritet kombëtar i Shqipërisë

Kryetarja e Komisionit për Politikën e Jashtme, Mimi Kodheli së bashku me kolegë të komisionit, pritën në Kuvendin e Shqipërisë, një delegacion nga Komisioni për Politikën e Jashtme dhe Diasporën nga Kuvendi i Kosovës, drejtuar nga Arbëresha Kryeziu-Hoti.