Udhëtim drejt vetvetes

“Udhëtimi drejt vetvetes është udhëtimi më i magjishëm.
Vetëm atëherë, Njeriu ndihet Mbret
i fatit të tij.”

Poezia e ndjerë e Sokol Olldashit

Sokol Olldashi, pas ikjes së tij nga kjo botë hipokrite, na la si testament librin e tij “Unë dhe Unë”.

Këngë zie për veten!

“Ndoshta të tjera kanë dashur të vdesin me mua…”

 Loredan Bubani dhe autori i intervistës, Kliton Nesturi
Loredan Bubani, nga Bukureshti në Tiranë: Nermini, dashuria e jetës sime!

Intervistë e pabotuar me Loredan Bubanin. Njeriu i letrave shqipe, i cili u nda nga jeta disa ditë më parë