United Nations Albania rikonfirmon mbështetjen ndaj Ministrisë së Shëndetësisë

Koordinatorja e Përhershme e OKB-së në Shqipëri, Fiona McCluney, u takua me Ministren e re të Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu


Koordinatorja e Përhershme e OKB-së në Shqipëri, Fiona McCluney, u takua me Ministren e re të Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu, për ta përgëzuar për pozicionin e ri, si dhe për të rinkonfirmuar angazhimin e United Nations Albania.

POSTIMI I UNITED NATIONS ALBANIA

Koordinatorja e Përhershme e OKB-së në Shqipëri, zj. Fiona McCluney, u takua me Ministren e re të Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale , zj. Albana Koçiu, për ta përgëzuar për pozicionin e ri, si dhe për të rinkonfirmuar angazhimin tonë të përbashkët për të punuar mbi Kuadrin e Bashkëpunimit për Zhvillim të Qëndrueshëm – në veçanti për përparimin e politikave mbi mbrojtjen sociale, përmirësimin e politikave të shëndetësisë dhe tema të tjera të rëndësishme.

Dëshirojmë të shprehim gatishmërinë për të vijuar punën tonë së bashku me Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, për të siguruar shëndet të mirë dhe mirëqënie për njerëzit.

Kur ndez një dritë!

E ftuar në një familje hebrenjsh për të festuar një ditëlindje, një dritë të ndezur për Hanukkah.

Global 360

Greqia dhe Turqia nënshkruajnë deklaratën për marrëdhënie të mira fqinjësore

Kjo lëvizje vjen menjëherë pas vizitës shumë të ndjekur të presidentit turk Rexhep Tayip Erdogan në Athinë.

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Gjashtë shtetet e lëkundura, që do të vendosin për të ardhmen e gjeopolitikës

Cliff Kupchan është kryetar i institutit kërkimor “Eurasia Group”.

OPED

Kur ndez një dritë!

E ftuar në një familje hebrenjsh për të festuar një ditëlindje, një dritë të ndezur për Hanukkah.

Profil

Rauf Fico, diplomati brilant me vizion perëndimor

Rauf Fico përcaktoi juridiksionin e konsullatave shqiptare dhe Konsullatave të Nderit të Shqipërisë jashtë vendit.

Masmedia

Kur ndez një dritë!

E ftuar në një familje hebrenjsh për të festuar një ditëlindje, një dritë të ndezur për Hanukkah.