Gjonaj zgjidhet nënkryetare e parë e Komisionit për Barazi dhe Mosdiskriminim të PACE

Mandati i nënkryetares së parë, Gjonaj, lidhet me avancimin e çështjeve të barazisë gjinore dhe të të drejtave të njeriut

Negociatat me BE, Gjonaj: Viti 2024 na gjen të përgatitur për hapjen e kapitujve mbi sistemin gjyqësor dhe administratën

Viti 2024 e gjen Shqipërinë më të përgatitur në rrugën drejt anëtarësimit në Bashkimin Evropianë.

Hohmann: Deputetët, rol kyç në procesin e anëtarësimit të Shqipërisë në BE

Ambasadorja e Bashkimit Evropian në Tiranë, Christiane Hohmann priti dje në Shtëpinë e Europës deputetët e Komisionit të Integrimit Evropian dhe Komisionit Parlamentar të Stabilizim-Asociimit BE-Shqipëri.

Yuri Kim takim me drejtueset e Komisionit Parlamentar për Integrimin Europian, Jorida Tabaku dhe Etilda Gjonaj

Ambasadorja e SHBA në Tiranë, Yuri Kim, ka zhvilluar sot një takim me drejtueset e Komisionit Parlamentar për Integrimin Europian, kryetaren Jorida Tabaku dhe nënkryetaren Etilda Gjonaj.

Kim falënderon Gjonajn: Pati rol kyç për Reformën në Drejtësi

Ambasadorja e SHBA-ve, Yuri Kim, ka zhvilluar sot një takim me ministren në detyrë të Drejtësisë, Etilda Gjonajn.