Integrimi i Ballkanit në BE, ambasadori Canaj takon homologun slloven

Bashkëbisedimi kishte në fokus zhvillimet në Serbi, Rajonin e Ballkanit Perëndimor dhe procesin integrues të tij drejt Bashkimit Europian.