“Sweet sixteen” — 16-vjeçarja e ëmbël Violeta Beshiri!

Vajzë e hijshme, e bukur si zanë dhe me një zë potent. Violeta është pranvera e këngës durrsake.

Tim Turku, “brryli” historik i durrsakëve

“Se ç’jemi ne durrsakët, e lexon më mirë se kushdo tek Tim Turku”

Mirënjohje “Mirënjohjes së qytetit”

Emiriana Sako vlerëson Thanas Mustaqin dhe Tristan Sherifin. Gazetarë që shkruajtën përjetësinë e tyre

Me 16 heronjtë e gjallë të Fekenit!

11 heronjtë e Fekenit! 11-të të mahnitshmit, me aktin e tyre të malit të Meçekut

Zoica Kokoshari, një jetë mes poezisë, pikturës dhe bamirësisë!

Atje në Luksemburgun e vogël, Zoica ushtron artin dhe boton poezi. Gjithashtu është edhe filantropiste.

“Grimca Nostalgjie” i Nikolla Zakës, një himn për durrsakët!

Me botimin e vëllimit poetik “Grimca Nostalgjie”, Nikolla Zaka iu thotë durrsakëve, se mbetem përjetësisht i juaji

Me Kadri Roshin në kujtim të 100-vjetorit të lindjes

Fotokujtim i shtrenjtë, kur festonim 50-vjetorin e krijimit të teatrit “A. Mosiu”

Asllan Kasa, luani i përkushtimit dhe i humanizmit

I ka fituar të gjithë titujt e mundshëm. “Mjeshtër i Madh”, Urdhërat “Naim Frashëri”, Urdhëri “Nënë Tereza”, “Qytetar Nderi i Shijakut”, “Mirënjohja e qytetit të Durrësit”,” Ambasadori i Paqes”, “Mirënjohja e Federatës Shqiptare të Futbollit”.

Lamtumirë Thanas Mustaqi, zemra e miqësisë tonë dhe e gazetarisë durrsake!

Humbja që ka pësuar gazetaria durrsake, është e jashtëzakonshme me mungesën e Thanas Mustaqit.

Shuhet Thanas Mustaqi, një yll i publicistikës shqiptare!

Thanas Mustaqi zë vend të merituar në gazetarinë durrsake.