Balluku: Katër aeroporte dhe korridoret rrugore në funksion të zhvillimit të turizmit

Ministrja: Parashikojmë mbi 14 milionë turistë për vitin 2024

Balluku, Denaj dhe Kumbaro në Suç të Klosit: Mbështetje për bashkimin e fermerëve

Me mbështetjen edhe të Dioqezës Rrëshen fermerët kanë kultivuar një sipërfaqe prej afro 4 hektarësh me vreshtari.

125.6 milionë euro investim për furnizimin me ujë në 6 bashki

Në ceremoninë e nisjes së projektit ishin të pranishëm zv/kryeministrja Belinda Balluku, ambasadori i BE-së në Silvio Gonzato, ambasadori i Gjermanisë, Karl Bergner, ambasadorja e Zvicrës, Ruth Huber.

Ekonomia dhe energjetika, bisedime të nivelit të lartë në Baku

Kryeministri Edi Rama ndodhet sot në Baku, Azerbajxhan, në krye të një delegacioni të nivelit të lartë

Rama pritet me ceremoni zyrtare nga Erdoğan

Në kuadër të forcimit të mëtejshëm të bashkëpunimit mes Turqisë dhe Shqipërisë do të nënshkruhen në vijim disa marrëveshje dhe memorandume mirëkuptimi

Rama vendos kurorë në Mauzoleumin “Mustafa Kemal Atatürk”

Kryeministri shqiptar nderon figurën e reformatorit të madh të Turqisë

Balluku dhe Kumbaro në kantierin e aksit Berat-Ballaban: Nxit zhvillimin bujqësor dhe turistik të zonës

Aksi i ri rrugor Berat- Ballaban është i ndarë në tre lote. Aktualisht po punohet në lotin numër 3, i cili ka një gjatësi prej afro 16 kilometrash.

Balluku: 9.25 milionë euro grant nga Komisioni Europian për ndërtimin e parkut fotovoltaik të Belshit

Parku fotovoltaik i Belshit është një tjetër projekt, i cili do të mbështetet nga Komisioni Europian përmes një granti, tashmë të miratuar.

Balluku: KE, 62 milionë euro grant për ndërtimin e hekurudhës Durrës – Rrogozhinë

Segmenti hekurudhor Durrës-Rrogozhinë është pjesë e linjës hekurudhore Durrës – Pogradec, e cila parashikohet të lidhet me Maqedoninë e Veriut

Pullë përkujtimore në nder të 100-vjetorit të vendosjes së marrëdhënieve diplomatike Shqipëri-SHBA

Kjo pullë postare shërben si një prej simboleve të shumta që përshkruajnë lidhjen e fortë mes dy vendeve