Rindërtimi, Sako: Kanë përfunduar 20 objekte arsimore në Durrës, 17 në proces

Kryetarja e bashkisë së Durrësit, Emiriana Sako, inspektoi punimet për rikonstruksionin dhe përforcimin e shkollës së mesme të bashkuar “Jusuf Hoti”

Rekord turistësh në Durrës

Këtë sezon turistik Durrësi pritet të ketë një numër rekord turistësh, krahasuar me vitet e kaluara.