Projektet në infrastrukturë dhe transport, Hajdaraga takon Ministrin grek Staikouras

Ambasadorja e Shqipërisë zhvilloi një takim me Ministrin e Infrastrukturës dhe Transportit, Christos Staikouras.

Bashkëpunimi ekonomik Shqipëri-Greqi, Hajdaraga takon Ministrin e Financave

Ambasadorja e Shqipërisë në Greqi, Luela Hajdaraga zhvilloi një takim me Ministrin e Ekonomisë Kombëtare dhe Financave të Republikës Greke, Kostis Hatzidakis.

Bashkëpunimi rajonal, ambasadorja Hajdaraga takon Kryebashkiakun e Athinës

Bashkia e Athinës i pason Bashkisë së Tiranës Presidencën e Rrjetit të Qyteteve të Ballkanit B40

Ambasadorja Hajdaraga takon presidentin e Qipros, Nikos Christodoulides

Ambasadorja e Shqipërisë në Greqi, Luela Hajdaraga zhvilloi një vizitë pune në Republikën e Qipros

“Life in Limbo”, ekspozita e artistit vizual shqiptar Ilir Tsouko hapet në Athinë

Të pranishëm ishin Ambasadorja e Shqipërisë në Greqi, Luela Hajdaraga dhe Oficerja Koordinuese për Diasporën, Joneda Dodaj