Shqipëri-Mali i Zi, memorandum bashkëpunimi mes komiteteve olimpike

Në ambientet e Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar (KOKSH) u firmos sot memorandumi i bashkëpunimit me Komitetin Olimpik të Malit të Zi.


Në ambientet e Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar (KOKSH) u firmos sot memorandumi i bashkëpunimit me Komitetin Olimpik të Malit të Zi.

Delegacioni malazez kryesohej nga presidenti i Komitetit Olimpik të Malit të Zi, Dusan Simonovic dhe sekretari i përgjithshëm, Igor Vusurovic.

Pas ceremonisë, presidenti i KOKSH-it, Fidel Ylli sqaroi se, deri në fund të muajit dhjetor do të jenë firmosur të gjitha marrëveshjet e bashkëpunimit për shkëmbimin e eksperiencave mes vendeve.

Krerët e delegacionit malazez vlerësuan nga ana tjetër rolin e KOKSH-it dhe idesë për të krijuar lojëra rajonale duke e quajtur një hap përpara për të ardhmen e këtyre vendeve.

Në përmbyllje të takimit, të dyja delegacionet ndanë pikëpamjet e tyre lidhur me shkëmbimin e eksperiencave në sporte të ndryshme si noti, volejbolli, water-polo dhe basketbolli. (ATSH)

Kur ndez një dritë!

E ftuar në një familje hebrenjsh për të festuar një ditëlindje, një dritë të ndezur për Hanukkah.

Global 360

Greqia dhe Turqia nënshkruajnë deklaratën për marrëdhënie të mira fqinjësore

Kjo lëvizje vjen menjëherë pas vizitës shumë të ndjekur të presidentit turk Rexhep Tayip Erdogan në Athinë.

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Gjashtë shtetet e lëkundura, që do të vendosin për të ardhmen e gjeopolitikës

Cliff Kupchan është kryetar i institutit kërkimor “Eurasia Group”.

OPED

Kur ndez një dritë!

E ftuar në një familje hebrenjsh për të festuar një ditëlindje, një dritë të ndezur për Hanukkah.

Profil

Rauf Fico, diplomati brilant me vizion perëndimor

Rauf Fico përcaktoi juridiksionin e konsullatave shqiptare dhe Konsullatave të Nderit të Shqipërisë jashtë vendit.

Masmedia

Kur ndez një dritë!

E ftuar në një familje hebrenjsh për të festuar një ditëlindje, një dritë të ndezur për Hanukkah.