Promovimi i sportit, KOKSH memorandum bashkëpunimi me RTSH

Presidenti i Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar, Fidel Ylli dhe drejtori i përgjithshëm i Radio Televizionit Publik Shqiptar, Alfred Peza kanë firmosur një memorandum bashkëpunimi

KOKSH nderon me Urdhra Olimpikëtre sportistë legjendarë të Flamurtarit

U nderuan Viktor Papavangjeli në basketboll, Niko Zguro në Mundje dhe Kastriot Malaj në atletikë

Ylli pret kampionen botërore në bodybuilding, Gentiana Beqa

Sportistja i shprehu mirënjohjen presidentit të KOKSH me anë të një pllakate falënderimi

Italia dhe Shqipëria vendosin ura të forta bashkëpunimi në lëvizjen sportive olimpike

Shqipërinë e vizitoi Presidenti i Komitetit Olimpik Italian (CONI), Giovanni Malago.

Presidenti i EOC, Spyros Capralos viziton KOKSH

Presidenti i Komitetit Olimpik të Evropës, Spyros Capralos, i shoqëruar nga Sekretari i Përgjithshëm, Raffaelo Pagnozzi, kanë vizituar Komitetin Olimpik Kombëtar Shqiptar.

Shqipëria, pjesë e grupit organizativ të Lojërave Mesdhetare “Prishtina 2030”

Presidenti i KOKSH, Fidel Ylli priti në një takim zëvendësministren e Kulturës, Rinisë dhe Sportit të Kosovës, Daulia Osmani

Ylli takim me grupin Monitorues të Konventës Evropiane Antidoping

KOKSH takim me grupin Monitorues të Konventës Evropiane Antidoping.

Rama: Mbështetje idesë së organizimit të Lojërave të Evropës Juglindore

Kreu i qeverisë mbështet idenë e organizimit të Lojërave të Evropës Juglindore, propozuar nga Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar (KOKSH).

Shqipëri-Mali i Zi, memorandum bashkëpunimi mes komiteteve olimpike

Në ambientet e Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar (KOKSH) u firmos sot memorandumi i bashkëpunimit me Komitetin Olimpik të Malit të Zi.

Ylli: Shpërndajmë sportin e Taekwondo-s në të gjithë Shqipërinë

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar (KOKSH) mbështeti përmes Solidaritetit Olimpik trajnimin e trajnerëve dhe gjyqtarëve të Taekwondo-s