KQZ certifikon mandatet për 13 kryetarë bashkish dhe këshilla bashkiakë

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve miratoi tabelën përmbledhëse të rezultatit të zgjedhjeve


Në seancë publike Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve miratoi tabelën përmbledhëse të rezultatit të zgjedhjeve për kryetarin e bashkisë dhe për këshillin e bashkisë në zonën zgjedhore bashkia Lezhë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 maj 2023.

Komisioneri shpalli fitues Pjerin Ndreun, si kryetar i bashkisë Lezhë, të propozuar nga Partia Socialiste e Shqipërisë.

Gjithashtu, Komisioneri shpërndau mandatet ndërmjet subjekteve zgjedhore për këshillat bashkiakë:

Bashkia Libohovë;
Bashkia Fushë-Arrëz;
Bashkia Vorë;
Bashkia Divjakë;
Bashkia Poliçan;
Bashkia Skrapar;
Bashkia Pustec;
Bashkia Këlcyrë;
Bashkia Tepelenë;
Bashkia Sarandë;
Bashkia Delvinë;
Bashkia Konispol.
Në këtë seancë, Komisioneri vendosi dhënien e mandatit të kryetarit të bashkisë:

Bashkia Libohovë, Leonard Hide;
Bashkia Poliçan, Adriatik Zotkaj;
Bashkia Fushë-Arrëz, Hil Curri;
Bashkia Vorë, Blerim Shera;
Bashkia Divjakë, Josif Gorrea;
Bashkia Skrapar, Adriatik Mema;
Bashkia Pustec, Pali Kolefski;
Bashkia Këlcyrë, Klement Ndoni;
Bashkia Tepelenë, Tërmet Peçi;
Bashkia Sarandë, Oltion Çaçi;
Bashkia Delvinë, Besmir Veli;
Bashkia Konispol, Ergest Dule.

Shën Naumi i Premtuar!

Cfarë e detyroi Zogun të lëshojë këtë territor të bukur me një artefakt të tillë historik në duart e sllavëve…

Global 360

Papa Françesku: Të mos përdoren lëndët djegëse të papërpunuara!

Kreu i Selisë së Shenjtë i bërë këto deklarata para një Samiti për Klimën që po mbahet në Dubai

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Gjashtë shtetet e lëkundura, që do të vendosin për të ardhmen e gjeopolitikës

Cliff Kupchan është kryetar i institutit kërkimor “Eurasia Group”.

OPED

Shën Naumi i Premtuar!

Cfarë e detyroi Zogun të lëshojë këtë territor të bukur me një artefakt të tillë historik në duart e sllavëve…

Profil

Rauf Fico, diplomati brilant me vizion perëndimor

Rauf Fico përcaktoi juridiksionin e konsullatave shqiptare dhe Konsullatave të Nderit të Shqipërisë jashtë vendit.

Masmedia

Shën Naumi i Premtuar!

Cfarë e detyroi Zogun të lëshojë këtë territor të bukur me një artefakt të tillë historik në duart e sllavëve…