Zgjedhjet në Himarë, miratohen 23.535 fletë votimi

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi miratoi sot në seancë publike sasinë e fletëve të votimit që do të prodhohen për çdo qendër votimi për zgjedhjet për Kryetar të Bashkisë Himarë, të datës 4 gusht 2024.

Reforma Zgjedhore, Celibashi: Adresoni vendimet e Kushtetueses për votimin e emigrantëve dhe herësin

Kusht duhet të jetë që komisionerët apo sekretarët duhet të jenë të trajnuar dhe certifikuar nga KQZ.

Celibashi: Ndryshimet në Kodin Zgjedhor të bëhen sa më shpejt!

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirian Celibashi, zhvilloi sot një konferencë lidhur me zgjedhjet e 14 majit 2023

KQZ vijon edukimin e komunitetit rom për zgjedhjet e vitit 2025

Projekti me moton “Për Romët, Me Romët” u realizua me mbështetjen e Ambasadës britanike në Tiranë.

KQZ certifikon mandatet për 13 kryetarë bashkish dhe këshilla bashkiakë

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve miratoi tabelën përmbledhëse të rezultatit të zgjedhjeve

Prezantohet aplikacioni i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, “KQZ”

Aplikacioni ofron informacion mbi vendndodhjen e qendrës së votimit, emrin në listën e zgjedhësve, subjektet zgjedhore dhe kandidatët që garojnë në zgjedhjet e datës 14 Maj 2023, të dhëna mbi pjesëmarrjen në kohë reale, si edhe rezultatet zgjedhore.

Identifikimi biometrik në zgjedhje, Celibashi: Me sistemin e ri, të dhëna reale për numrin e votuesve

Kreu i KQZ: Kemi përmirësuar ndjeshëm gjithë sistemin e protokollimit

Votimi elektronik, Celibashi: Fshehtësi e plotë e votës, rezultati për 30 minuta

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi, garantoi qytetarët në Elbasan, Kamzë dhe Vorë për fshehtësinë e votës

Mbi 345 milionë lekë përfitojnë partitë politike për vitin 2023

Në total përfitojnë 11 subjekte politike. PS – 151.494.783 lekë. PD – 103.926.170 lekë

Zgjedhjet vendore të 14 majit, Komisioni Rregullator miraton ngjyrat e fletëve të votimit

Komisioni Rregullator ka miratuar disa karakteristika teknike të fletëve të votimit, ku përfshihet edhe ngjyra e fletëve të votimit