Koçiu në Nju Jork, takim me drejtuesen e UNICEF

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu zhvilloi sot një takim me drejtoren e përgjithshme të Politikave Sociale të UNICEF-it, Natalia Winder Rossi.