Gogu: Institucionet e pavarura, kontribut në progresin e integrimit europian

Nënkryetari i Këshillit Kombëtar për Integrimin, Toni Gogu nënvizoi rëndësinë e kontributit të drejtuesve të institucioneve të pavarura për të thelluar e forcuar progresin e Shqipërisë në integrimin europian.

Mbillen 3000 rrënjë fidanë në Prush, Veliaj: Periferia është fokusi i këtij mandati

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj dhe deputeti i PS, Toni Gogu, iu bashkuan aksionit të mbjelljes së 3000 fidanëve të rinj në Liqenin e Prushit

Konstituohet në Komisionin e Ligjeve grupi i punës për ligjet me shumicë të cilësuar

Për Partinë Socialiste janë Klotilda Bushka, Damian Gjiknuri dhe Toni Gogu. Opozita u përfaqësua nga Oerd Bylykbashi, Dhurata Çupi dhe Erisa Xhixho.

Takimi BE-Shqipëri, vlerësim i progresit në zbatimin e reformave për integrimin

Në Bruksel u mbajt takimi i 17-të i Komitetit Parlamentar të Stabilizim Asociimit BE-Shqipëri

Bashkëpunim midis parlamenteve të Shqipërisë dhe Portugalisë

Diskutimet u fokusuan edhe në fuqizimin e autonomisë vendore dhe administratës publike cilësore