“Requiem për Suhade Cakrani”

“E dashur mëmë! Këtu ka ardhur pranvera dhe në oborrin e universitetit kanë çelur lulet e qershive”.

Jeta e bukur dhe tragjike e Suhade Cakranit

Ajo u diplomua në Firence të Italisë për Artet e Bukura, ndërsa vdiq në çmendinë në vitin 1957.