Princ Leka II: Ju uroj nga zemra Krishtlindjen!

Princi trashëgimtar i Kurorës Mbretërore, Princ Leka II, uroi gjithë besimtarët për festën e Krishtlindjes.

Princ Leka pret pedagogë dhe studentë nga Kosova

Trashëgimtari i Fronit Mbretëror pret studentë dhe pedagogë të Fakultetit të Historisë nga Universiteti i Prishtinës.

Princ Leka në darkën gala në Amsterdam, kushtuar fondacionit të Mbretëreshës Geraldinë

Një ngjarje kushtuar bamirësisë dhe një mundësi për të ndërtuar miqësi të reja mes Shqipërisë dhe Holandës

Urdhri i Maltës nderon Princ Lekën me Kryqin e madh Pro Merito Melitensi

Në emër të Familjes mbretërore shqiptare, Princ Leka II i akordoi Mjeshtrit të Madh Fra’ John Dunlap dhe Kancelarit të Madh Riccardo Paternò di Montecupo, Kordonin e Urdhrit Mbretëror të Skënderbeut

Një ditë në Oborrin Mbretëror, si mik i Princ Lekës

Vizita ime te Trashëgimtari i Kurorës Mbretërore, nipi i Mbretit të vetëm të Shqipërisë, Ahmet Zogut.

Media amerikane: Princi Leka pritet me nderime nga kryebashkiaku i Taylor

Askush nuk mund të ishte më i befasuar se Tim Woolley, i ftuar të takohej me princin e kurorës së Shqipërisë

Princ Leka II: Një muaj të shenjtë të Ramazanit, të mbushur me paqe, falje dhe bekime!

Trashëgimtari i Fronit Mbretëror, Princ Leka II, uroi besimtarët myslimanë me rastin e Muajit të Madhërueshëm të Ramazanit.

Komuniteti bektashi shqiptaro-amerikan në Miçigan feston Ditën e Novruzit

Në ceremoninë e një prej festave më të rëndësishme të këtij besimi, mori pjesë edhe Princ Leka II.