Princ Leka pret pedagogë dhe studentë nga Kosova

Trashëgimtari i Fronit Mbretëror pret studentë dhe pedagogë të Fakultetit të Historisë nga Universiteti i Prishtinës.


Trashëgimtari i Fronit Mbretëror, Princ Leka II, priti në Oborrin Mbretëror Shqiptar tudentë dhe pedagogë të Fakultetit të Historisë nga Universiteti i Prishtinës.

Diskutimet tona u zhvilluan me kompleksitetin se si mësohet historia shqiptare, pasojat e interpretimeve politike, propaganda.

POSTIMI I PRINC LEKA II

Në Oborrin Mbretëror Shqiptar ishtë kënaqesi të mirëprisnim për një vizitë të paharrueshme studentë dhe pedagogë të Fakultetit të Historisë nga Universiteti i Prishtinës.

Diskutimet tona u zhvilluan me kompleksitetin se si mësohet historia shqiptare, pasojat e interpretimeve politike, propaganda.

Rëndësinë për t’u fokusuar në fakte dhe materiale arkivore të provuara, duke forcuar identitetin tonë historik kombëtar dhe duke ruajtur një ekuilibër të pranueshëm.

Në Oborrin Mbretëror Shqiptar ishtë kënaqesi të mirëprisnim për një vizitë të paharrueshme studentë dhe pedagogë të…

Posted by Princ Leka on Saturday, November 18, 2023

Lexo më shumë nga

Bota përmes statistikave!

Bota ku jetojmë përmes shifrave për gjeografinë, popullsinë, burimet natyrore dhe vecanërisht ekonominë.

Global 360

SHBA, të burgosurit diplomohen në universitetet më të mira

Marrja e diplomës u mundëson të burgosurve të integrohen më lehtë në shoqëri pas kryerjes së dënimit

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Gjashtë shtetet e lëkundura, që do të vendosin për të ardhmen e gjeopolitikës

Cliff Kupchan është kryetar i institutit kërkimor “Eurasia Group”.

OPED

102-vjeçari që drejton shoqatën “Avni Rustemi” në Amerikë

102 herë që Vasil Malita ynë pret e përcjell shokë e miq, bashkatdhetarë të udhëve të atdheut e në emigracion.

Profil

Rauf Fico, diplomati brilant me vizion perëndimor

Rauf Fico përcaktoi juridiksionin e konsullatave shqiptare dhe Konsullatave të Nderit të Shqipërisë jashtë vendit.

Masmedia

Bota përmes statistikave!

Bota ku jetojmë përmes shifrave për gjeografinë, popullsinë, burimet natyrore dhe vecanërisht ekonominë.