Ministër i Brendshëm i Afganistanit, FBI jep 5 milionë dollarë për arrestimin terroristit

Sarajuddin Haqqani, ministri i ri i Brendshëm i qeverisë talebane në Afganistan, është terroristi më i kërkuar i SHBA.

Organizuan sulmet terroriste në Kabul, SHBA vret me dron dy operativë të lartë të ISIS-K

Sulmi amerikan vrau dy operativë të lartë të ISIS-K për të cilët ushtria beson se ishin përgjegjës për planifikimin e sulmit vdekjeprurës ndaj Shteteve të Bashkuara në Kabul

SHBA vret me dron terroristin grupit ISIS-Khorasan në Afganistan

Ushtria amerikane vret me dron një planifikues për një degë të grupit Shteti Islamik (IS) në Afganistanin lindor

Sulmet kamikaze në Afganistan, SHBA: Do të hakmerremi ndaj ISIS

Shtetet e Bashkuara kanë kërcënuar me hakmarrje ndaj Shtetit Islamik në Afganistan, pas sulmit të sotëm terrorist vdekjeprurës pranë aeroportit të Kabulit.

Kush është ISIS-K, grupi terrorist i sulmeve kamikaze në Afganistan

ISIS-K ose Provinca Khorasan e Shtetit Islamik (ISKP) është filial rajonal i ISIS, i ashtuquajtur Shteti Islamik që është aktiv në Afganistan dhe Pakistan.