Princ Leka II: Ju uroj nga zemra Krishtlindjen!

Princi trashëgimtar i Kurorës Mbretërore, Princ Leka II, uroi gjithë besimtarët për festën e Krishtlindjes.

Fotoja më e bukur e konteshës hungareze Geraldine Apponyi!

Fotoja është bërë në Tiranë. Mbretëresha e ardhshme e Shqipërisë, në atë kohë ishte 22 vjeç

Princ Leka pret pedagogë dhe studentë nga Kosova

Trashëgimtari i Fronit Mbretëror pret studentë dhe pedagogë të Fakultetit të Historisë nga Universiteti i Prishtinës.

Mbreti Zog vendosi dhënien e vizave turistike për hebrenjtë

Qeveria e kryesuar nga kryeministri Koço Kota mori vendimin për ardhjen në Shqipëri të hebrenjve që jetonin në Europë

Në emër të dashurisë!

Historia e bizhuterive të Mbretëreshës Geraldinë

Princ Leka në darkën gala në Amsterdam, kushtuar fondacionit të Mbretëreshës Geraldinë

Një ngjarje kushtuar bamirësisë dhe një mundësi për të ndërtuar miqësi të reja mes Shqipërisë dhe Holandës

Urdhri i Maltës nderon Princ Lekën me Kryqin e madh Pro Merito Melitensi

Në emër të Familjes mbretërore shqiptare, Princ Leka II i akordoi Mjeshtrit të Madh Fra’ John Dunlap dhe Kancelarit të Madh Riccardo Paternò di Montecupo, Kordonin e Urdhrit Mbretëror të Skënderbeut

“La Rosa Bianca”, botohet në Itali libri “Trëndafili i Bardhë” i Princeshës Elia Zaharia Zogu

Lajmin e ndau me dashamirësit Princesha Elia, përmes një njoftimi në rrjetet sociale.

Geraldina e Shqiptarëve!

Fotoja është bërë në Francë dhe Geraldina duhet të jetë këtu rreth 10 vjeçe.

Princ Leka II: Një muaj të shenjtë të Ramazanit, të mbushur me paqe, falje dhe bekime!

Trashëgimtari i Fronit Mbretëror, Princ Leka II, uroi besimtarët myslimanë me rastin e Muajit të Madhërueshëm të Ramazanit.